Iulia Albu, transanta dupa momentul Ioanei: Am facut o puza?! Asta pentru ca ascultam greierii pentru ca momentul tau a fost foarte plictisitor si nu a transmis nimic. Foarte slab!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Iulia Albu a fost dezamagita de prestatia Ioanei din Gala cu numarul 9 a emisiunii "Bravo, ai stil!"

Ioana nu a reusit sa o incante prea mult pe Iulia Albu si s-a si ales cu note mici in Gala: "Sincer, ma asteptam la altceva din partea ta. Camasa este nepotrivita, palaria nu este in niciun caz din acea perioada, daca ai incercat o reinterpretare, nu ti-a iesit. Totul a fost foarte slab si foarte fals. Mai luam doua secunde sa ascultam greierii?! Puteai sa incerci o documentare, sa te uiti pe internet la niste fotografii din copilaria parintilor tai! Pantofii sunt cea mai mica problema a ta! Atat de incarcati pentru o invatatoare?"

Razvan Ciobanu a completat-o si el pe Iulia Albu si a spus ca tinuta Ioanei este un amestec de perioade din epoca comunista: "Palaria este de undeva de prin anii '70-'60 si ceva. Paltonasul sa fie ceva '85 poate."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: