Iulia, una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil!" le-a facut cunostinta fanilor cu una din cele mai speciale persoane din viata ei": Ne-am certat de nenumarate ori, dar sa va zic ceva..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Iulia a dat dovada pe tot parcursul competitiei "Bravo, ai stil!" de o sinceritate debordanta si nu doar atat, ci de un caracter aparte.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" este recunoscuta pentru franchetea, pentru sensibilitatea si caracterul deosebit, remarca facuta atat de jurati cat si de conucurente. Pe langa tinutele pe care le propune editie de editie si povestile interesante pe care le spune, Iuliei ii place sa traiasca cum simte.

Si, intr-o buna zi, a simtit nevoia de a impartasi cu fanii care o adora cateva randuri despre sora ei, Irina: "Ne-am certat de nenumarate ori, dar sa va zic ceva..dulce-a mai fost impacarea. Vorbim ore in sir la telefon si suntem prietene de aproape 28 de ani. Cred ca tarie ca fara EA, eu nu as mai fi EU.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iubim animalele, suntem extra super mega sensibiloase, suntem o emotie in stare solida, suntem niste firi puternice si mereu am trecut peste tot felul de greutati IMPREUNA.

Nu uitati sa va iubiti familia si sa acordati timp oamenilor care fac parte din sufletul si din viata voastra! ?❤
Iulia voastra

 

Taguri: