Iuliana si Emiliana au venit cu piese scumpe de brand, insa nu prea au avut succes. redingota de aproape 7 000 de lei si pantofii de 3 000 de lei nu le-au ajutat prea mult pe concurente! Momentul pisicutelor, intrerupt de BOCETELE Alinei care a izbucnit:"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2017, 17:56

Din avion, tinutele pisicutelor sunt pe gustul Ralucai, insa pe al lui Maurice absolut deloc.

Iulia Albu le-a dat pisicutelor "Bravo, ai stil!" doar pentru Emiliana considerand ca tinuta ei a fost mai buna fata de cea a Iulianei. In schimb, Maurice nu a apreciat deloc pijamalele Emilianei si nici machiajul ei, iar Iuliana a venit cu o redingota sifonata, singurul element bun fiind rochia cu dungi."Nu imi place in asociere cu aceasta geanta si acesti pantofi. La Emiliana nu imi place accesorizarea, pantalonii nu au dimensiunea potrivita..."

"Voi ati iesit din zona consacrata. Mie imi plac tinutele. Imi place cum s-a coafat Emiliana, imi place si geanta", a fost parerea Raluca Badulescu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.