Jorge, facut knock-out Emiliana! Uite ce a putut sa spuna concurenta despre linia de pijamale pe care cantaretul incearca sa o promoveze

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 03 nov 2017, 08:51

In Gala din aceasta sambata a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Emiliana, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, este din ce in ce mai increzatoare in fortele proprii si, din momentul in care a inceput sa concureze singura in emisiune, tot mai vocala si isi apara cu dintii outfiturile propuse.

Emiliana il ia in vizor pe Jorge atunci cand acesta ii declara faptul ca nu este impresionat de vestimentatia fetei si ca singurul lucru pe care l-a apreciat a fost doar povestea Emilianei care sustine outfitul.

 

Lovitura sub centura nu intarzie sa apara, Emiliana reusind sa atace subtil linia de pijamale pe care artistul a lansat-o.

 

“Vai, cred ca am elucidat misterul! Am inteles care era problema! Cred ca tie iti plac doar pijamalele, nu-i asa? Dar nu pot sa vin mereu in pijamale!”,

spune concurenta.

 

 

Care au fost calificativele lui Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau, dar si ce note i-au acordat juratii fetei veti putea afla urmarind Gala din  aceasta sambata a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.