Juratii au maturat pe jos cu Ayda, cand au vazut-o cum a venit imbracata in Gala! "Arata ca un glob de Craciun", a spus Anamaria Prodan Ce rochie a ales concurenta de la “Bravo, ai stil!”, in emisiunea difuzata azi, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Duminica, in show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, Ayda pare ca nu a reusit sa ii impresioneze pe membrii juriului. Imbracata intr-o rochie de mireasa alba, imediat dupa prestatia fetei, juratii emisiunii au lansat tirul de critici la adresa vestimentatiei purtate.

“Sincer, tu ai purta o asa rochie la nunta ta? Asta este o rochie de pitipoanca ?”, o intreaba Iulia Albu pe concurenta.

 Imediat, Anamaria Prodan pare ca sare in apararea Aydei, insa mare i-a fost mirarea cand vorbele juratului s-au facut auzite: “Esti foarte rea, Iulia! Ea nu arata ca o pitipoanca, ci ca un glob de Craciun”.

Juratii au rabufnit cand Ayda a venit cu o marturisire soc, ceea ce a incins spiritele intre acestia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Am muncit foarte mult pentru acest moment.

Sa gasesc rochia de mireasa intr–un timp atat de scurt, a fost foarte greu. Dimineata am fost sa imi iau rochia. Pe aceasta am gasit-o, pe aceasta o port. Este momentul meu, m-am zbatut pentru el, am stat cinci ore in aceasta rochie de 30 de kilograme. Am facut sacrificii pentru ca totul sa arate bine
”, spune Ayda.

Care a fost verdictul celor 5 jurati din Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”, veti putea afla duminica, 16 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: