Juratii “Bravo, ai stil!” au sters pe jos cu o concurenta! Iulia Albu: “Devii un obiect sexual care este perceput ca atare”!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 31 mar 2017, 13:42

Cel mai asteptat show al toamnei debuteaza luni, de la ora 17.00, la Kanal D.

Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au sarcina de a analiza si comenta tinutele vestimentare ale celor zece participante din concurs, urmand ca finalista sa fie desemnata cea mai stilata femeie din Romania.

In prima editie a emisiunii Iulia Albu si Maurice Munteanu o desfiinteaza pe una dintre concurente. Aceasta a ales sa poarte o tinuta pentru o petrecere in club, insa alegerile facute de aceasta nu sunt pe placul juratilor.

Iulia Albu a desfiintat vestimentatia concurentei, motivele invocate de criticul de moda fiind enumerate taios.

 “In primul rand, acea palarie este ceva monstruos. Te rog sa ti-o scoti pentru ca ma deranjeaza si nu pot sa te vad cu ea. Asa trebuie sa arate o iubita de fotbalist, sexy over the top; in momentul in care te pozitionezi in acest fel, renunti la cine esti tu cu totul: devii un obiect sexual care este perceput ca atare”, i-a spus Iulia Albu concurentei.

Maurice Munteanu a continuat discursul colegei sale de platou si i-a nimicit tinuta fetei, cu zambetul pe buze. “Am o prietena pe care o cheama Marcoleta, care se imbata la discoteca, se urca pe boxe si incepea sa urle: "Sa vina barbatii!". Asa imi arati tot din prima!”, a continuat acesta.

[embed]https://cdn.knd.ro/media/521/2861/35027/16411661/5/media-147163072152650500.mp4[/embed]

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.