Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, la testul suprem de sinceritate!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 31 ian 2021, 16:50

Vanatoarea de stele continua si in editia din aceasta seara, la “Bravo, ais til! Celebrities”, puncte atat de importante pentru celebritatile acestui sezon. Astazi, de la ora 23:00, la Kanal D, concurentele sunt gata  de o noua defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, in goana dupa stelele care conteaza atat de mult in clasamentul saptamanal, in editiile eliminatorii.

Asa cum ne-au obisnuit, cei trei jurati, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu debordeaza de sinceritate si, cu o relaxare totala, vor oferi detalii despre ei nestiute pana acum de fanii lor.

Astfel in una din pauzele de la filmari, cei trei jurati vor raspunde cu sinceritate tirului de intrebari incomode, intitulat “Am/N-am!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Daca au scapat de o amenda de circulatie, doar pentru ca sunt celebri, daca s-au cautat singuri pe Google si cine a ramas blocati in lift vreodata veti putea afla urmarind o editie fabuloasa a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!