La ce a renuntat frumoasa moldoveanca Sofia de dragul show-ului "Bravo, ai stil!" Ce dezvaluiri a facut concurenta pentru o televiziune din Moldova

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:50

Sofia este moldoveanca si este mandra de acest lucru. Tanara a venit la "Bravo, ai stil!" pentru a demonstra ca are stil si mai ales pentru ca ii place tot ce tine de moda.

Intr-un interviu acordat unei televiziuni din Moldova, Sofia a recunoscut ca:"Am renuntat la tot, la viata mea personala, la viata din Republica Moldova si era visul meu sa particip la "Bravo, ai stil!" pentru ca imi place foarte mult moda si am vrut sa demonstrez ca si in Chisinau sunt foarte multe femei stilate."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Cat despre restul concurentelor, Sofia a marturisit ca: "Suntem toate rivale si luptam pentru a ajunge in Finala si a castiga marele premiu. Eu am intrat foarte bine pregatita si nu imi e frica. Sunt mai rea decat ele, am mereu o replica la mine"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.