La petrecerea de nunta, Ilinca Vandici va purta doua rochii de mireasa create de un celebru designer roman! Cum arata cele doua bijuterii vestimentare

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 07 oct 2017, 11:52

Ilinca Vandici va purta doua rochii de mireasa create de designerul roman, Andra Turcanu la evenimentul pe care il asteapta cu nerabdare si cu multe emotii.

„Cred ca o sa fiu cea mai frumoasa mireasa, stiu cat este de creativa si ce iese din mana Andrei Turcanu, asa ca mi s-a facut pielea de gaina in momentul in care am inceput probele la ea la showroom”, declara Ilinca plina de emotii.

Daca prima rochie de mireasa va fi demna de covorul rosu, cea de-a doua tinuta va fi una la fel de spectaculoasa, insa foarte comoda, ca sa ii permita miresei sa danseze pana in zori: „Al doilea outfit va merge spre zona masculina pentru ca Ilinca isi doreste atat sa straluceasca, dar sa

fie si comoda in a doua parte a evenimentului”, a spus designerul.

 

 

 

Citeste mai multe pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.