Larisa a desfiintat-o pe Roxana: "Mi se pare ca arati mai degraba ca un liliac decat ca un inger"! Uite cum o barfesc celelalte concurente in culise

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Roxana a starnit o adevarat controversa cu tinuta ei din aceasta seara.

Larisa nu a ratat ocazia si a desfiintat-o, adresandu-i un comentariu acid referitor la alegerile pe care le-a facut.

"Avand in vedere ca tu ma critici mereu in timpul saptamanii, acum imi permit sa te critic si eu. Nu imi place deloc tinuta ta! Nu imi place cum iti vine tipul acesta de dres. Mi se pare ca gala asta trebuia tratata ca atare, si anume fara dresuri de genul", a spus Larisa.

"Tu uiti faptul ca pe Razvan Ciobanu il deranjeaza sa imi vada celulita. M-am gandit la el, sa se simta bine", a raspuns Roxana.

"Mi se pare ca arati mai degraba ca un liliac decat ca un inger. Indiferent de ce mi-ai explica tu, eu am aceeasi parere! Mi se pare ca sandalele nu se potrivesc absolut deloc. Te puteai gandi si regandi in privinta lenjeriei.

Acel sal nu are ce cauta, nu are nicio legatura cu tinuta ta. Aripile nu imi plac absolut deloc, arata aiurea", a adaugat Larisa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ulterior, o filmare din culise a fost dezvaluita, ce surprinde un conflict intre Roxana si restul concurentelor. Iata imaginile:

 

Taguri: