Larisa a vrut sa paraseasca concursul "Bravo, ai stil!" Concurenta a izbucnit in lacrimi cand s-a simtit incoltita de jurati in ce priveste zvonul ca ar avea stilist: "Daca eu am stilist, nu mai am ce cauta in aceasta emisiune." /"Ma uit la tine si imi da

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:03

Larisa a izbucnit in plans odata ajunsa in fata juratilor atunci cand a fost incoltita si s-a insinuat ca ar avea stilist.

Juratii au tachinat-o pe Larisa in speranta ca va marturisi cine este stilistul Alinei, insa la un moment dat presiunea si-a spus cuvantul si concurenta, supusa interogatoriului si unei critici aspre din partea Iuliei Albu cum ca ar semana cu catelul lui Paris Hilton, ea a cedat. A izbucnit in lacrimi, s-a dus si s-a asezat cu spatele la jurati pana cand Ilinca a rugat-o sa revina si sa discute frumos si sa spuna ce s-a intamplat.

Razvan Ciobanu i-a spus si el imperios ca nu ar trebui sa faca acuzatii nefondate si sa spuna daca Alina re sau nu stilist, nu sa arate doar cu degetul fara o baza nefondata. In acel moment, Larisa a izbcnit si simtindu-se si ea sub aceeasi presiune a cedat nervos. Se pare ca si problemele pe care le-ar avea acasa si-au pus amprenta asupra concurentei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: