Larisa, comentariu fara precedent dupa cearta cu Iulia Albu din Semifinala "Bravo, ai stil!": Este dureros sa fii eu (sa nu dormi nopti la rand incercând sa faci ceva frumos pentru ochiul altora) si sa vezi atat de multe insulte nefondate! Eu nu voi mai r

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Larisa considera ca i se face o nedreptate si ca juratul emsiunii "Bravo, ai stil!", Iulia Albu nu jurizeaza corect si mai ales in ceea ce o priveste pe ea.

Mai mult decat atat, Larisa i-a atentionat pe cei care ii trimit mesaje jignitoare ca va merge in instanta cu ele pentru ca nu i se par normale astfel de reactii, mai ales ca pentru aceasta emisiune, concurenta a muncit foarte mult si cu atat mai mare este nedreptatea: "Mi-ar plăcea ca oamenii din România sa înceteze sa mai joace rolul lupului moralist! Este dureros sa fii eu( sa nu dormi nopţi la rând încercând sa faci ceva frumos pentru ochiul altora) si sa vezi atât de multe insulte nefondate! Dacă stimabila Iulia Albu spune ca X a avut un

moment vulgar ...voi luaţi ca atare comentariul ei, oameni buni !!!!!!!!momentul meu a fost gândit o săptămana întreaga astfel încât sa fie perfect, iar pentru mine a fost perfect. Din punctul meu de vedere, femeile ar trebui sa isi încurajeze semenele sa fie exact ce vor ele sa fie!!!

Eu consider ca a fi sexy nu înseamnă vulgaritate, a fi corecta nu înseamnă nesimţire, a avea personalitate nu înseamnă impertinenta si mai ales a munci in televiziune, nu este un lucru deloc uşor asa cum il vad cei de acasă.

Eu mai consider ca o femeie cu stil trebuie sa fie foarte inteligenta, sexy, impunătoare, controversata si misterioasa! Eu nu voi mai ruga publicul sa ma voteze pentru ca dezamăgirea mea a atins cote maxime, in România nu se vrea cearta la televizor, "se vrea doar educaţie" in schimb toate posturile de TV educative sunt lipsite de rating, de ce? Pentru ca toată lumea se uita la cearta, scandaluri si mondenităţi.
Eu ma consider o fata de 19 ani cu realizări care este exact ceea ce ea vrea sa fie si nu ce vor alţii sa fie pentru 3 voturi. Iubesc persoanele ce imi scriu zilnic mesaje de încurajare, datorită vouă am avut puterea sa indur atât de multe obstacole!:) Va atentionez ca de azi inainte comentariile urate si venite din frustrarile unora interioarede de genul "prostituata", "curva "...etc
le voi prezenta in instanţa!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: