Larisa de la "Bravo, ai stil!", mesaj emotionant in ajun de Craciun! A dezvaluit drama prin care a trecut: "Eram foarte suparata, era noapte si plângeam!. M-am rugat la Dumnezeu"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Larisa, finalista in primul sezon al concursului "Bravo, ai stil", a postat in ajunul Craciunului un text extrem de emotionant pe contul ei de Instagram.

Ea nu s-a sfiit sa le arate tuturor cat de mult isi iubeste partenerul si a dezvaluit drama prin care a trecut inainte de a-l cunoaste.

"In urma cu ceva timp, eram foarte suparata, era noapte si plângeam pentru ca nu suportam ideea de a fi singura si neiubita.

M-am rugat la Dumnezeu, asa cum o făceam in fiecare seara, si ii spuneam cât de mult imi doresc sa primesc exact ceea ce merit. Imi doream sa ma întâlnesc fata in fata cu destinul meu... fie el bun, fie rau. Fix următoarea zi tu ai apărut si mi-ai luminat sufletul, am descoperit ca Dumnezeu ma considera un om bun prin faptul ca mi-a te-a arătat pe tine. Tu esti cel mai bun lucru din viata mea, cel mai sincer, pur, perfect, de încredere si iubitor.
(23.octombrie.2014)", a scris ea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: