Larisa l-a deconspirat pe presupusul stilist al Alinei iar aceasta a recunoscut: "Am 3-4-5! Nici eu nu mai stiu. Ii tot concediez ca dau gres cu tinutele. Sa vad care ramane pana in marea finala." Cum au reactionat juratii

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:04

Larisa isi continua "cruciada" pentru deconspirarea colegelor de platou care beneficiaza de serviciile unui stilist.

Larisa a povestit ca a primit un pont de la un barbat anonim, de pe un numar de telefon necunoscut, conform caruia Alina se foloseste de serviciile unui stilist celebru, pe nume Mircea Barbulescu. "Poate sunt mai multi", a spus Larisa, dupa ce a marturisit ca stia ca altcineva ar consilia-o pe Alina.

Intrebata de Ilinca Vandici cati stilisti are, Alina a intrat in joc si a "marturisit", ironica, faptul ca are mai multi stilisti.

"Am 3-4-5! Nici eu nu mai stiu. Ii tot concediez ca dau gres cu tinutele. Sa vad care ramane pana in marea finala", a glumit ea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Razvan Ciobanu a incercat sa faca lumina in caz, dezvaluind faptul ca respectivul designer si stilist nu mai profeseaza in Romania, locuind la Paris. "Fie vorba intre noi, nici nu se vede vreo mana de Mircea pe la Alina", a spus Ciobanu.

 

Taguri: