Larisa nu mai suporta atitudinea Iuliei Albu fata de ea: "Am inteles ce inseamna, nu trebuie sa ma jignesti de fiecare data cand sunt in fata ta. Ca si cum as fi proasta..."/ "Nu ma ajuta fata sa fiu populara, insa nici nu imi doresc"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Larisa s-a ales doar cu critici din partea juratilor desi spera ca look-ul ei este unul fresh care aduce ceva nou in competite.

Din pacate, inca de la inceput, schimbul acid de replici dintre Larisa si Iulia Albu a fost ca un dus rece pentru concurenta, urmat de comentariul lui Maurice Munteanu care a concluzionat ca look ei este unul nefinisat si nedus pana la capat, aratand mai mult a controloare de RTB.

In primul rand culoare ciorapului, a puloverului si faptul ca nu are o incaltaminte open toe prin care sa s evada un alt tip de ciorap, gen plasa, iar parul foarte finisat au facut ca Larisa sa nu primeasca niciun "Bravo, ai stil!" chiar daca Raluca Badulescu a

incercat sa o salveze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: