Larisa, prinsa cu acele de siguranta in pantaloni! Raluca Badulescu s-a ridicat de la masa si i-a desfacut pantalonii, in direct! "Daca veneai asa, aveai stil!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:31

Larisa s-a prezentat in fata juratilor intr-o tinuta provocatoare, in culori vii.

Combinatia aleasa nu a fost tocmai pe gustul juratilor, care, desi au apreciat incercarea de a amesteca print-uri, nu au fost de acord cu texturile diferite ale materialelor.

"Jacheta, care e foarte simpatica, nu are nicio legatura cu sandalele", i-a spus Maurice Munteanu, in timp ce Raluca Badulescu a observat ca pantalonii scurti erau, de fapt, pantaloni lungi care erau ridicati si prinsi cu ace de siguranta.

Raluca a convins-o sa isi desfaca pantalonii si parul, obtinand un look total diferit. Din pacate pentru Larisa, juratii au dat verdictul pentru prima ei aparitie iar voturile nu au fost pozitive.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Dupa jurizare, Raluca a rugat-o sa isi dea jos jacheta. "Asa e ultima moda acum, cu camasile descheiate de tot?" Asta e chiar dus la extrem!, a exclamat jurata:

 

Taguri: