Larisa si-a dat frustrarile pe fata: "Pe retelele de socializare toata lumea ma face prostituata! Si parintii mei sunt afectati! Sa ai un copil si sute de persoane sa iti numeasca fata prostituata... pentru ce, pentru ca a venit de 3 ori intr-un concurs s

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

In fata juratilor, Larisa a spus pe nume frustrarilor pe care le-a acumulat in ultimele editii ale emisiunii "Bravo, ai stil!".

Totul a inceput dupa ce Raluca Badulescu i-a reprosat faptul ca si-a ales o tinuta care ii acopera corpul prea mult.

"Ai stricat o tinuta cu o pereche de pantaloni urati, care sunt si rupti pe deasupra! Nu inteleg ideea cu ruptura! E un defect, i-a rupt proprietarul, ce e cu ei? Cum de ti-a dat tie prin cap sa vii cu ei la Bravo, ai stil!, la defilare? Asta este intrebarea! Tu ai asa un corp frumos, de ce te tot bagi in atatea tone de material?", a spus Raluca Badulescu.

"Pentru ca pe retelele de socializare toata lumea ma face in fel si fel de feluri: prostituata... Iti dai seama ca esre frustrant sa citesti 200 de comentarii in care esti facuta in toate felurile. Si parintii mei sunt afectati de chestia asta, nu doar eu! Sa ai un copil si sute de persoane sa iti numeasca fata prostituata... pentru ce, pentru ca a venit de 3 ori intr-un concurs sexy? Pe bune?", a raspuns Larisa.

"Tu esti intr-un concurs si nu vei fi niciodata pe placul tuturor. Eu te sfatuiesc sa urmaresti propriul tau gand. Urmeaza-ti visul!", i-a mai spus Raluca Badulescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata intreg momentul:

 

Taguri: