LEGATURA dintre noua concurenta cu drepturi depline, SOFIA si Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:44

Moldoveanca Sofia s-a remarcat inca de la primele ei aparitii in competitia "Bravo, ai stil!" prin hainele de brand si si atitudinea incisiva fata de concurentele mai vechi.

Dupa ce a reusit sa se impuna atat in fata celorlalte concurente, dar si in fata juratilor obtinand drepturi depline in competitia "Bravo, ai stil!", se pare ca noua concurenta nu e straina de lumea fashion-ului autohton, ea fiind fondatoarea unui cunoscut blog de moda in care sunt prezentate stilurile vedetelor din Romania si din care nu lipsesc interviurile cu starurile autohtone.

Cel mai recent interviu a fost cu Silvia, castigatoarea competitiei "Bravo, ai stil!" in care vorbeste despre pasiunea ei pentru moda si tot ce inseamna pentru ea notiunea de fashion.

Astfel, cu aceasta ocazie, cele doua s-au si imprietenit, iar pozele cu ele sunt relevante!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.