Legatura dintre Paola, concurenta de la "Bravo, ai stil!" si Elena Basescu! Controversata concurenta se invarte in lumea celebritatilor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

Paolei, concurenta care s-a remarcat in ochii juratilor prin garderoba impresionata, ii place sa se invarta in lumea showbiz-ului.

Tanara care locuieste in Italia a acceptat provocarea de a veni la "Bravo, ai stil!", insa, nimeni nu se astepta ca ea sa clacheze inca de la inceput. Paola a plans si a fost la un pas de a renunta la show, nefiind obisnuita cu un ritm atat de alert de munca si mai mult a enervat-o atitudinea juratilor, in special cea a lui Razvan Ciobanu atunci cand i-a retras steluta.

Cu toate acestea, Paola si-a revenit, iar in Gala a strans cele mai multe puncte. Tanara are un caracter efervescent si a recunoscut ca ii plac hainele scumpe si tot ce tine de lux. Paola chiar are cateva cunostinte in lumea show-bizului autohton, ea fiind des fotografiata alaturi de Catalin Botezatu, Daniela Gyorfi si chiar Elena Basescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: