Legatura nestiuta dintre Silvia de la “Bravo, ai stil!” si Loredana! Cele doua sunt apropiate de acelasi barbat, care a creat pentru ele

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

In urma cu ceva timp, Silvia a marturisit ca pentru galele “Bravo, ai stil” a colaborat, de cateva ori, cu artistul Myrko Tatii.

Acesta este un tanar, care a absolvit Facultatea de Arte Plastice din Timisoara si care este un artist apreciat in lumea modei. Prieten cu Sivia, Myrko i-a creat acesteia diverse accesorii de pus pe cap, dar si pantofi.

Ei bine, artistul timisorean este cel care a creat si una dintre cele mai interesante tinute ale Loredanei, din ultimul sau concert. Este vorba despre un spectaculos accesoriu pentru cap, cu care artista a facut furori atat pe scena, cat si la TV, la emisiunea unde este jurat.

"Sunt tare mandra de ceea ce a realizat MyrkoSi mie mi-a creat chestii geniale, cu care ma mandresc", ne-a spus Silvia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

La un moment dat, criticata pentru faptul ca vine in emisiune cu creatii atat de speciale, datorita prieteniei cu Myrko, Silvia a explicat pe pagina sa de socialziare care este de fapt relatia cu acesta.

Cititi continuarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri: