Letitia, desfiintata de jurati: "Ce ai facut tu este o mizerie si o bataie de joc! Te deranjam? Ti-am incurcat programul pe seara asta?" Uite ce a facut incat i-a suparat atat de tare

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

In Gala din aceasta seara Letitia a facut o gafa majora in alegerea tinutei, iar de parca acest lucru nu ar fi fost suficient, concurenta a avut atitudine care i-a deranjat pe jurati.

"Tinuta ca si tinuta, dar va rog sa observati atitudinea Letitiei din aceasta seara! Te deranjam? Ti-am incurcat programul pe seara asta? Eu nu am ce sa comentez la tinuta ta! In afara ca iti sta bine blonda, mi se pare o mizerie si o bataie de joc, si probabil ca asta ti-ai dorit", a spus Razvan Ciobanu.

"Letitia, ma uit la tine... ce-as putea sa zic?! Singura intrebare care imi vine in minte este cum ai esuat tu in aceasta gala, aici, printre noi? Poti sa imi spui ce anume din tinuta ta este disco? Aceasta fusta

de Ariel in depresie.. are niste solzisori pe ea", a spus Iulia Albu.

Iata ce parere au avut si ceilalti jurati si ce note a primit:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: