Letitia, tinuta dezamagitoare din prima editie "Bravo, ai stil!": "Foarte urati pantofii, iar acel sal este bomboana de pe coliva!/ "Cand ai sanii mari, nu iti poti pune topuri largi!" Iulia Albu si Maurice Munteanu i-au desfiinta tinuta inca din prima ed

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Letitia a pasit increzatoare pe portile "Bravo, ai stil!" si si-a dorit foarte mult sa impresioneze, insa la finalul jurizarii nu s-a ales decat cu iluzii risipite, caci juratilor nu le-a placut deloc tinuta ei.

Prima concurenta care a intrat in platoul "Bravo, ai stil!", se pare, nu a reusit decat sa ii indigneze pe doi dintre juratii emisiunii, respectiv Iulia Albu si Maurice Munteanu care aveau mari asteptari de la ea, fiind si prima in concurs si in acelasi timp si prima editie. Letitia nu a stralucit si mai mult, tinuta a fost aspru criticata.

Doar Raluca Badulescu a fost mai indulgenta cu ea si i-a dat un Bravo, ai stil!": "Foarte urati pantofii, iar acel sal pe care il porti este exact bomboana de pe coliva, i-a spus Iulia Albu concurentei. Maurice Munteanu i-a si explicat Letitiei de ce anumite piese din tinuta ei nu functioneaza impreuna: Nu imi place lungimea topului, este incerta. Este feminin, dar implica intentia de "power" pentru ca este din piele."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: