Lipsa de respect sau aroganta? Danuta si-a pus toate celelalte concurentele in cap! Uite ce a facut incat toata lumea a ajuns sa o vorbeasca de rau: "Mie nu mi se pare chiar atat de grav!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Danuta a fost in centrul unui conflict declansat in culisele "Bravo, ai stil!". Ea a ajuns sa fie blamata de celalalte concurente din cauza faptului ca nu si-a facut aparitia timp de 2 saptamani la repetitii.

"Deranjeaza pentru ca sfidezi echipa, ne sfidezi pe noi! Trebuie sa respectam un program. Da, se intampla o data sa nu poti ajunge, e de inteles, dar consider ca deja repetandu-se nu este ok!", i-a reprosat Andreea.

"Nu am venit la repetitii, imi asum aceasta responsabilitate! Momentul meu poate fi unul prost, deci va avantajeaza pe voi din punctul acesta de vedere", a replicat Danuta.

Angela nu s-a putut abtine: "Ce-ar fi sa ne asumam fiecare momentul si sa nu mai vina nimeni la repetitii? Poate si eu voiam sa fac altceva ieri! Sunt persoane care pun pret pe cerintele echipei si persoane care nu pun!"

"Mie nu mi se pare chiar atat de grav!", a raspuns Danuta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Vedeti toata disputa in materialul de mai jos:

 

Taguri: