Look-ul Marisei, desfiintat de Iulia Albu: "Este atat de prost ce ai facut astazi, nu inteleg de ce ti-ai tras acei ciorapi peste sani...Esti nepieptanata si ai o tinuta pe care ne-ai mai aratat-o. Cat despre canapeaua impuscata pe care o porti..." Cum a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:50

Marisa a fost complet desfiintata de catre fashion editor, in primul rand, pentru ca abordeaza aceeasi zona si s-a saturat sa o tot vada imbracata la fel.

"Am mai vazut aceasta zona. Nu ar fi fost neaparat gresit daca...tu esti nepieptanata, ai doar un ruj mov, ai o tinuta pe care ne-ai mai aratat-o. Cat despre canapeaua impuscata pe care o porti pe post de pantaloni, nu am cuvinte. Poate nu am fost suficient de clara"

"Mie imi place foarte mult de tine, insa arunca acea gioarsa. Imi place ca ti-ai ridicat ciorapii asa.

Pare o golaneala simpatica. Nu  mai deranjeaza deloc pantalonul. E ok pentru zi, pentru o fata de varsta ta. Tinuta ta e foarte fresh si actuala si mi se pare ca esti misto, Marisa", i-a spus Maurice Munteanu concurentei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: