"M-ai enerva, daca nu m-ai plictisi! Trebuie sa ai o atitudine pe masura, nu sa devii Sfanta Filofteea intr-o fusta foarte urata!" Iulia Albu a desfiintat-o pe Angela pentru atitudinea ei! Uite ce i-a spus

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

"Asta sunt! Asa privesc, asa merg, nu mi se pare ca nu am atitudine!", a izbucnit Angela, la auzul vorbelor Iuliei Albu.

Tinuta Angelei le-a trezit juratilor amintiri care mai de care mai variate, de la iubita lui Ozzie Osbourne la aparitiile regretatei moderatoare TV Jeana Gheorghiu, insa cea mai acida si vehementa a fost, ca de obicei Iulia Albu, care sustine de Angela nu are atitudine si prezenta, chiar daca isi imagineaza ca e o femeie senzuala.

"Cea mai mare problema a ta e atitudinea, nu ceea ce porti.

In momentul in care defilezi si te vrei atat de senzuala, trebuie sa ai o atitudine me masura, nu in momentul in care iti dai jos ochelarii sa devii aceasta sfanta Filofteea, care, intamplator, e intr-o fusta foarte urata!"

"ASTA sunt, asa privesc, asa merg, nu mi se pare ca sunt lipsita de atitudine nici macar o secunda!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iata cum a continuat cearta dintre cele doua:

 

Taguri: