"Maine nu mai vin in emisiune"! Bianca Rus, foarte suparata pe jurati! Ce a revoltat-o

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 sep 2020, 00:30
Bianca Rus s-a suparat

Bianca Rus a fost foarte deranjata de comentariile juratilor la adresa tinutei ei. Bianca Rus nu a primit "Bravo, ai stil!" de la niciun jurat.

Maurice Munteanu i-a transmis ca tinuta nu este nici macar la moda, fiind legata de trecut si ca nu arata bine deloc.

El a vorbit despre aspectul provincial al tinutei. "Sa nu ma inteleaga nimeni gresit, nu am nimic cu provincia", a precizat el.

"Pare o rochie cu care te duci la o cununie civila la tara", i-a zis si Raluca Badulescu.

"Maine nu mai vin in emisiune! M-am straduit foarte mult", a spus Bianca Rus. 

"Nu ne ameninta, Bia", a reactionat prompt Raluca Badulescu. Ilinca Vandici a incercat sa o linisteasca pe Bianca Rus.

"Esti varza stilistic!"

Cristina Siscanu s-a legat si ea, recent, de stilul Biancai Rus.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"N-am nimic cu tine, dar esti varza stilistic", i-a spus Cristina Siscanu Biancai Rus. La testimoniale, Cristina Siscanu a afirmat ca e "o gluma ca Bianca Rus participa intr-o competitie stilistica".

Bianca Rus pare sa fi ajuns la capatul rabdarii, ea considerand ca juratii au ceva cu ea, cand, de fapt, ei sunt doar obiectivi.

Ramane de vazut daca afirmatia Biancai Rus a fost doar o amenintare sau daca artista se va retrage din competitie, asa cum a spus.

In emisiunea de astazi, nici Oana Radu nu a reusit sa obtina niciun "Bravo, ai stil!", la fel ca si Bianca Rus. Totodata, la fel ca si Bianca, Oana Radu a trebuit sa inghita critici dure, dar a facut-o cu multa demnitate. Ea a spus ca a luat de pe manechin o tinuta si ca, din pacate, nu a avut sorti de izbanda cu aceasta intentie.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.