Maria Ilioiu, de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a trecut din nou pe la medicul estetician. Nu o sa vina sa credeti la ce interventie a recurs concurenta!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 11:08

Concurenta va dezvalui, in editia din aceasta seara a emisiunii, difuzata de la ora 22:00, care sunt motivele care stau la baza acestei schimbari majore

Fiecare defilare a concurentelor, cu stylinguri impecabile, vine “imbracata” si cu o poveste care sa le sustina outfitul. Asa se intampla si in ceea ce o priveste pe Maria Ilioiu, in editia din aceasta seara a emisiunii, insa povestea pe care o expune concurenta este suta la suta reala. Maria Ilioiu a dat fuga la cabinetul medicului estetician si a apelat la o interventie la care putini s-ar fi asteptat.

Insa rezultatul este unul vizibil, fapt care ii face pe jurati sa ramana muti de umire.

“Ce a facut?!? Vreau sa vad mai de aproape. Am trait sa o vad si pe asta!”, spune mirata Raluca Badulescu.   

“Vin de la clinica pentru ca am ales sa imi fac o interventie… Nu am vrut sa exagerez…”, spune

Maria Ilioiu. 

Citeste si: VIDEO EMOTIONANT! Andreea Tonciu, in lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citeste si: Gina Chirila, sotia lui Bogdan Vladau, prima imagine cu bebelusul lor! Viitoarea mamica le-a aratat fanilor sai o prima fotografie cu fetita sa, așa cum s-a văzut la ecografie!

Care este interventia la care a apelat Maria Ilioiu si care este motivul care a facut-o sa recurga la  acest gest veti putea afla in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!