Marisa a intrat pe portile emisiunii cu o MASINA DE SPALAT, insa a mai primit o palma din partea juratilor pentru aparitia din Gala:"Rochia nu are nicio legatura cu toca. Nu e suficient ca ai un machiaj anecdotic. Nu e suficient. E o dezamagire foarte mar

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Lui Maurice Munteanu nu i-a venit sa creada cand a vazut-o pe Marisa ce tinuta dezamagitoare a avut in Gala.

"Presupun ca esti multumita de tinuta? Ti se pare ca rochia se potriveste cu toca, cu pantofii...ele merg impreuna, nu? Pe mine tinuta ma trimite la o pisea de teatru undeva la un liceu. Lasand gluma la o parte, eu nu ma asteptam sa veniti cu niste tinute care sa nu aiba legatura cu tema, ci unele desprinse din realitate, dar sa aiba si acel cote stylish. Imi plac pantofii, insa nu asa.

Nu ma omor dupa rochie..nu e suficient ca ai un machiaj anecdotic. Nu e suficient desi imi place cum ai intrat cu masina de spalat...." Ce au spus si restul juratilor, vedeti in video alaturat!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.