Marisa, colaborare de exceptie cu Liviu Teodorescu!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 nov 2017, 11:45

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unei surprize inedite din partea producatorilor emisiunii.

Pe platou isi va face aparitia Marisa, castigatoarea celui de-al doilea sezon al show-ului, alaturi de cel mai in voga artist al momentului, Liviu Teodorescu.

Marisa se bucura de succesul de dupa competitie si este protagonista celui mai nou videoclip al artistului, cei din fata micilor ecrane avand ocazia de a asculta melodia in prima auditie pe TV.

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

“Am urmarit-o pe Marisa in emisiune si mi-a placut foarte mult! In acest videoclip, am vrut o fata care stie ce vrea, nu doar care pare sa stie. J Am votat-o pe Marisa in finala celui de-al doilea sezon <Bravo, ai stil!>”, a marturirisit Liviu Teodorescu.
Cantaretul a spus ca a ramas impresionat de daruirea fetei care  a fost nevoita sa infrunte la filmari temperaturi scazute, de dragul artei.

“Marisa era imbracata intr-o rochita transparenta si a cam murit de frig. Erau maximum 5 grade Celsius. Mi se pare ca si-a facut treaba exceptional!”, a continuat Liviu.

Astazi, incepand cu ora 16:30, la Kanal D veti putea urmari videoclipul ce o are ca protagonista pe castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, in cel mai nou single al lui Liviu Teodorescu, “Asa e ea #DULCE!”.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.