Marisa, debusolata de jurati! I-au spus ca poarta o "gioarsa inflorata", i-au criticat accesoriile, sosetele, chiar si cainele! Concurenta a ramas cu gura cascata cand a auzit verdictul final... Biata de ea, a fost ca o executie in direct...

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:08

In editia de luni, Marisa si-a facut aparitia insotita de cainele ei si cu o cutie plina cu creioane in mana. 

Tinuta Marisei i-a invrajbit pe jurati, acestia intrecandu-se in cuvinte critice. Primul care a luat cuvantul a fost Maurice Munteanu, cel care i-a asemanat rochia cu o "gioarsa inflorata", insa ulterior a recunoscut ca a glumit. Tot Maurice i-a atras atentia ca si-a asortat cromatic sosetele la culoarea florilor de pe imprimeul floral al rochiei.

"N-o sa-mi placa halateala aia de prosop... Ne-am imbracat in sac",

a fost de parere Raluca Badulescu.

Mai bine de jumatate din timpul de jurizare a fost ocupat de Iulia Albu, care s-a declarat revoltata de faptul ca Marisa a venit insotita de cainele sau. "Ai si vreun fin, vreo surioara mai mica, o sa vii si cu ea daca n-ai cu cine s-o lasi? Poate deschidem o cresa pentru catei, pentru copii", i-a spus, ironica, Iulia Albu.

Totusi, atat Iulia cat si Maurice i-au dat vot pozitiv Marisei, concurenta castigand prima steluta a saptamanii. Iata cum a decurs jurizarea:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: