Marisa, prezenta exotica de la "Bravo, ai stil!" l-a facut pe Razvan Ciobanu sa ii fure geanta de brand! Imbracata din cap pana-n picioare in branduri de lux, studenta la UNARTE, nu a impresionat-o pe Iulia Albu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Marisa, originara din Spania, insa venita in Romania cu parintii de la o varsta frageda si stabilita la Slatina, a venit in show-ul "Bravo, ai stil!" pentru a demonstra ca are abilitati stilistice.

Stundenta in varsta de 20 de ani la UNARTE ar fi putut fi pe placul Iuliei Albu, mai ales ca tanara studiaza la facultatea pe care fashion editorul a terminat-o, insa, se pare, juratul nu a putut trece cu vederea faptul ca Marisa a ales o accesorizare mult prea evidenta, referindu-se la palaria pe care o poarta: "Cand iti pui acea palarie, strivesti toata compozitia, distrugi totul, mai ales in combinatie aceste cizme! Daca ai fi avut altceva in picioare, poate ai fi putut convinge intr-un fel, insa e foarte complicat."

Maurice Munteanu a fost placut impresionat, in schimb, de poseta Marisei, dar si de blazer, insa si el considera ca palaria e prea mult la aceasta tinuta. Se pare, insa, ca Marisa a fos tin totalitate pe placul Ralucai Badulescu datorita elementelor stralucitoare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: