Marisa si Adela, VICTIMELE Iuliei Albu? "Dar sa ma jigneasca se poate, ca am ales sa vin in aceasta competitie? Elucidati-mi misterul, mi-a zis ca ma imbrac ca o prostituata...ROLUL ei e sa strice imaginea unor concurente placute de catre public!" Adela,

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:17

Marisa si Adela au fost bagate in aceeasi oala de catre Iulia Albu in ce priveste tendinta lor de victimizare in fata ei.

Cand Adela si-a auzit numele, a sarit ca arsa si a rugat-o pe Iulia sa nu mai o dea exemplu atunci cand o alta concurenta se afla la jurizare, insa fashion editorul a refuzat categoric acest lucru, iar Razvan Ciobanu i-a intarit afirmatia deoarece un membru al juriului are voie sa faca acest lucru.

Adela, in schimb, a mers mai departe si i-a spus Iuliei in fata ca, de cand a inceput competitia, numai o jigneste si nu i s epare normal.

Razvan a incercat sa aplaneze tensiunea din platou, explicandu-i Adelei ca juratul nu s-a referit niciodata la ea ca la o prostituata, ci doar din punct de vedere stilistic care e cu totul altceva. Cum a decurs intreaga scena, vedeti in video alaturat!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.