Marisa tace si face! Aflata in mijlocul unui SCANDAL RASUNATOR, concurenta "Bravo, ai stil!", stilist la o reclama pentru una din cele mai mari companii de telefonie mobila din lume. Iata imagini in premiera!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Marisa se afla de cateva zile bune in gura tuturor colegelor sale din cauza ca afacut aceeasi greseala de trei ori si anume a lua tun obiect fara sa ceara voie.

A recnunosc si si si-a asumat greseala, insa celelelate fete nu o pot ierta si acum, pe ultima suta de metri, batalia s-a ascutit si mai mult, iar Marisa este pusa la zid in fiecare zi. Concurenta nu mai suporta situatia in care se afla si se reflecta si in tinutele pe care le afiseaza deoarece cu greu mai reuseste sa ia o steluta.

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

In ciuda acestui lucru, Marisa are totusi parte de succes pe plan profesional, asta dupa ce a fos tcontactata ca si stilist pentru cativa protagonisti la o reclama a unei companii de telefonie, celebra in toata lumea. Uite o imagine de pe platourile de filmare!

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.