Maurice a luat-o la rost pe Irina cand a vazut-o cu inca un set: "Tu nu faci decat sa prezinti ansambluri, ansambluri, ansambluri accesorizate boring. Nu am ce analiza. La par nu faci nimic, la machiaj, nimic" Cum a reusit sa il enerveze concurenta pe fas

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:17

Daca Raluca i-a mai dat o sansa Irinei si de data aceasta a fost de acord cu setul pe care l-a prezentat in emsiune, se pare ca Maurice a fost mult mai dur cu noua concurenta.

Fashion editorul s-a saturat sa ii tot repete Irinei ca nu face styling, ci doar vine cu ansambluri pe care le prezinta fara a-si aduce vreo contributie. Nici machiajul si nici coafura nu sunt diversificate de catre concurenta:"Ti-ai pus o rochie si ai venit, ti-ai pus un ansamblu si ai venit. Nu e styling, Irina! E vorba de un styling pe care il propui la infinit...Eu vreau sa vad niste jeans anii '80, vreau un machiaj, par, afro, retro, bucle, coc..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.