Maurice, "atac” dur la adresa unei concurente: "Mi se pare ca trece prin emisiune ca gasca prin apa!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 nov 2017, 09:39

Cine este tinta criticilor juratului, azi, de la ora 16:30, la "Bravo, ai stil!”, la Kanal D

Astazi, la „Bravo, ai stil!”, de la ora 16:30, doua dintre cele zece concurente ramase in concurs vor fi "scoase la tabla”, inca de la inceputul emisiunii, de catre juratul Maurice.

 

"De ce s-a suparat ieri concurenta Iuliana, cand a fost notata la proba de dans cu 5, avand in vedere faptul ca este singura dintre toate colegele ei, care nu este in stare "sa mute dudul".

Ceea ce face ea nu este dans, este o chestie chinuita langa masa, nici macar babeasca nu pot spune ca este ...”, spune Maurice.

 

Nici bine nu termina cu Iuliana, ca juratul se "napusteste” asupra concurentei Alina.

"Ce se intampla cu concurenta Alina, care mi se pare ca trece pin emisiunea asta ca gasca prin apa(...) Ea nu mai face nimic, nu mai trezeste nicio emotie!”, afirma Maurice. 

 

Astazi, de la ora 16:30, la „Bravo, ai stil!” vom afla ce raspunsuri vor oferi "impricinatele” Iuliana si Alina la problemele ridicate de Maurice si cum s-au pregatit celelalte concurente ramase in competitie!

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.