Maurice insista ca Irina sa isi inchida bomber-ul, insa concurenta nu vrea sub nicio forma:"Esti incredibila!" Polemica jachetei i-a molipsit pe toti juratii

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Dupa razboiul pe care i l-a declarat Denisei, Irina se alege si cu critici negative din partea juratilor din cauza jachetei purtate.

"Cine a pomenit un bomber asa? Zici ca te-ai strecurat in el! Tu strici proportiile. Tu te-ai uitat in oglinda? E prea scurtuta fusta", i-a zis Raluca concurentei.

"Ai tinut sa insisti si cu o curea cu inimioare si cu o pereche de ochelari tot cu inimioare...Eu am introdus acesti ochelari in aceasta competitie...Stiu ca vrei si tu, Razvan..." a spus si Iulia Albu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.