Maurice Munteanu a fost nevoit sa tina piept tuturor juratilor din cauza Marisei: "Mie imi place tinuta, imi place ca nu e machiata si imi place si banana! PERSECUTATI concurenta"/ "Mie mi se pare o tinuta facuta la misto/ Razvan Ciobanu, extrem de nervos

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:59

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, aparitia Marisei pe podium, in fata juratilor, aprinde spiritele intre acestia.

Raluca, Razvan si Iulia Albu sunt contrariati de parerea lui Maurice, care ii lauda alegerile vestimentare facute de aceasta.

In timp ce Maurice considera ca Marisa poarta o tinuta “care nu il deranjeaza”, Razvan Ciobanu sare ca ars, reprosandu-i ca este o tinuta pentru care nu si-a dat interesul si nu a depus un efort sustinut.

“Tinuta este facuta la misto!”, spune Razvan Ciobanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Juratii sunt de parere ca Marisa apeleaza la o strategie, atunci cand isi alege tinutele vestimentare pentru fiecare editie, fapt evidentiat de Raluca Badulescu