Maurice Munteanu, anunt socant: “Mi-ai creat neplaceri”! Juratul ajunge s-o contrazica pe Iulia Albu, la “Bravo, ai stil!”, azi, incepand cu ora 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, Maurice Munteanu este placut impresionat de alegerea vestimentara a Marisei, insa juratul s-a “jucat” si i-a dat emotii acesteia cand si-a exprimat parerea cu privire la tinuta purtata de ea.

“Marisa, m-ai pus intr-o situatie dificila! Mi-ai creat neplaceri, in sensul in care ma obligi – si in general imi este teama sa fac asta- sa o contrazic pe Iulia Albu. Tinuta mi se pare impecabila si gasesc ca tu esti extrem de sexi”, a spus Maurice Munteanu, moment in care concurenta a rasuflat usurata.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ce au avut de spus ceilalti jurati, dar si contracandidatele ei veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: