Maurice Munteanu catre Adela: "Stii ca sunt momente in viata cand zambetul nu te ajuta. Ai o aura, o forta. Esti spectrala! Are nerv, vocabular, are tot ce ii trebuie sa ZDROBEASCA!" Fashion editorul, elogii la adresa concurentei asa cum rar o face. Sa fi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

Maurice Munteanu i-a adresat Adelei numai cuvinte de lauda atat pentru tinuta cat si pentru atitudine, iar Raluca Badulescu nu a facut decat sa ii intareasca afirmatiile.

"Sunt momente in viata in care degeaba zambesti pentru ca nu te ajuta cu nimic. Esti de acord cu mine sau nu? Nu am multe comentarii de facut, nu o sa spun decat o singura chestie pe care o spun destul de rar: Ai spectru. Esti spectrala. Ai o aura, are privire, vocabular, tot ce ii trebuie ca sa zdrobeasca...Imi place cum ii vine, cum e marcata talia. Imi place machiajul", i-a spus fashion editorul concurentei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: