Maurice Munteanu catre Denisa: "Mai, gogosica, zici ca mergi ca pe OUA! Nu as pune niciodata acea camasa masculina cu furoul din tulle care vine tamp. Nu ma baga nici la 380 nici papucul in combinatia asta" Fashion editorul i-a imitat mersul deformat din

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:37

Denisa a venit cu o tinuta pe care nu prea a nimerit-o in aceasta editie, doar Iulia Albu fiind entuziasmata de ce a facut concurenta.

Daca Iulia Albu a apreciat styling-ul facut de Denisa si mai ales faptul ca s-a gandit sa puna pe dedesubtul camasii o bluza semitransparenta, detaliu pe care nu il vede la multe concurente. Si camsa pusa invers a fost pe gustul fashion editorului, spre deosebire de Maurice Munteanu care s-a legat in primul rand de mersul Denisei cu acei papuci care, de altfel, sunt si uratei in opinia lui. Iar camasa in combinatie cu tulle-ul are un aer tamp.

Raluca Badulescu a fost si ea de acord cu spusele "pisicii de catifea" si i-a spus Denisei ca stie ca e pe moda moderna, insa de data asta nu a nimerit-o si nici macar cu papucii.

 

Taguri: