Maurice Munteanu catre Ioana: "Cred ca e una din cele mai bune tinute ale tale!" Duelul dintre fashion editor si designer a inceput: "Cred ca ai mancat ceva stricat astazi!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Maurice Munteanu a apreciat intentia stilistica a Ioanei si i-a si spus ca ii place foarte mult rochia, spre uimirea lui Razvan Ciobanu care crede ca fashion editorul se inseala amarnic.

" Imi place cum iti sta astazi cu aceasta tinuta, este una dintre cele mai bune. Rochia imi place, desigur ca as fi accesorizat-o altfel, as fi pus alte incaltari, dar avand in vedere ca ai declinat foarte mult propria estetica in favoarea unui produs care nu te-ar fi reprezentat foarte clar pe tine, apreciez asta."

Raluca Badulescu apreciaza si ea ca Ioana incearca, insa nu ii place cum ii sta cu acea rochie: "Pe cuvantul meu, zici ca e sort de la abator! Nu imi place, o fi moda, nu o fi!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: