Maurice Munteanu catre Iuliana si Emiliana: "Daca STILISTUL exista, el trebuie SCHIMBAT"/"Sunteti deghizate..." Raluca Badulescu si-a pus in cap toti juratii dupa afirmatiile facute! Cele doua au luat cele mai mici note de pana acum

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2017, 22:38

In opinia juratilor, cele doua "pisicute" nu prea au reusit sa faca o figura buna in aceasta Gala.

Cea care a intarit afirmatiile lui Maurice Munteanu ca Iuliana si Emiliana au tinute destul de proaste, a fost Iulia Albu care le vede pe fete deghizate. Plus ca Razvan Ciobanu le-a taxat pentru faptul ca se simte mintit atunci cand a venit vorba ca ele sa recunoasca daca au sau nu stilist:"Daca nu ai fi avut vulpea jupuita care nu este una reusita, pe umeri, n-ai fi avut manecile din voal, cureaua din talie si ai fi avut alti pantofi, sa stii ca as fi spus ca ai o salopeta frumoasa si tu ai fi fost bine astazi."

Si Maurice Munteanu le-a sfatuit sa schimbe stilistul, asta daca se hotarasc sa dezvaluie ca il au pentru ca tinuta nu este deloc ceea ce trebuie pentru aceasta Gala, iar notele au fost pe masura.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.