Maurice Munteanu catre Marisa: "Baga-ti mintile-n cap, fetito, ai zeci, sute, mii..." Ce a sfatuit-o fashion editorul sa faca ca sa le inchida gura colegelor ei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:37

Marisa a primit steluta din partea juratilor chiar daca a avut o cana in loc de geanta.

In ciuda faptului ca Marisa vine de ceva timp fara genti, iar colegele ei stau la cotitura si ii atrag atentia ca se foloseste de butaforie sau vine cu aspirator sau bicicleta in loc de geanta, concurenta a reusit sa ii fenteze pe jurati si sa ia o steluta. Insa, tinuta a fost foarte buna in opinia lor, mai ales ca si Iulia Albu a recunoscut acest lucru, insa nu inainte de a-i atrage atentia asupra faptului ca trebuie sa inceteze in a mai aparea cu tot feluld e detalii pe post de geanta.

Mai mult, Maurice Munteanu i-a zis ca singurul mod de a avea genti multe e sa renunte la iubitul actual si sa isi ia unul bogat care sa o umple de genti si sa le inchida gura rivalelor ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: