Maurice Munteanu catre Silvia: "Din tinuta ta, mie imi plac ciorapii! Mi se pare tonic sa-i vad integrati in tinute de zi!" Ce a spus fashion editor-ul despre acesti ciorapi sport, cu dunga, foarte in voga

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:48

Silvia si-a pregatit tinuta pentru a cauta un domn bogat si in varsta, care sa o treaca in testamentul lui.

Pentru stradania ei, concurenta a fost recompensata de jurati cu trei voturi pozitive si multe laude pentru evolutia ei in competitie. "As vrea sa apreciati un lucru: Silvia a invatat foarte bine cu proportiile! Sunt cel mai fericit", i-a spus Razvan Ciobanu.

Si Maurice Munteanu a avut cuvinte de lauda, apreciindu-i alegerea sosetelor, un model in voga, sport, ce apar din ce in ce mai des in tinutele de zi.

"Recunosc ca as fi preferat sa porti o alta pereche de pantofi, eventual dintr-o piele lacuita", i-a recomandat Maurice.

Cea mai acida reactie a fost cea a Ralucai Badulescu, care s-a declarat invinsa de moda sosetelor purtate in pantofi. "Nu ma mai pot lupta cu fenomenul. Sosetele 'a invins'", a glumit Raluca:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

 

Taguri: