Maurice Munteanu: "Daca veneai cu un borcan de gogosari in cap si infigeai o pana, poate ca...Iar jacoteica din piele de scaun de autobuz" Cristinei Mihaela, intrigata de criticile pe care juratii le-a facut la adresa tinutei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Cristina Mihaela a venit imbracata in fata juratilor intr-o tinuta all black, cu o tenta sexy, avand in vedere ciorapii plasa pe care i-a accesorizat cu o pereche de sosete inalte.

Concurenta a venit astfel imbracata motivand ca merge la lansarea unei colectii de accesorii ale unei prietene foarte dragi. Iulia Albu nu a fost deloc impresionata de look-ul ei, spunandu-i ca: "Ce se intampla cu tine, Cristina Mihaela? Ti-ai dat silinta mult prea putin. O rochie neagra, o centura, un rucsac ceva de un plagiat...Imi place ca ti-ai pus ciorapi plasa. Parul este in aceeasi zona."

Moment in care Maurice Munteanu i-a luat vorba din gura Iuliei facand aluzie la coafura ei: "Daca veneai cu un borcan de gogosari in cap si infigeai o pana, poate ca...Cred

ca mi-ar fi fi placut ca in loc de acea jacoteica din piele, aveam la un moment dat o prietena care spunea din piele de scaun de autobuz, sa porti o jacheta din jeans supradimensionata. Nu imi plac aceste suprapuneri tip hot-dog!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: