Maurice Munteanu, discurs demential in moldoveneasca atunci cand a vazut-o pe Andreea cum e imbracata: "Arunca-te in Prut si vino catre mine, dar vezi ca in Prut e crocodil si vine la tine si face...Tinuta e de un tampism, isna cel mai tare ma agita privi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Maurice Munteanu a ales sa ii spuna Andreei ca are o tinuta proasta printr-o modalitate hilara care a starnit amuzament in randul juratilor si a concurentelor.

"Stiu care este treaba cu tinuta ta...este de un tampism, insa ceea ce ma agita cel mai tare este rivirea ta de caprioara in bataie farurilor.Nevinovatia asta si parca vad ca in poseta ai un cutitas. Fusta din lurex impreuna cu bomberul satinat sunt o alaturare...nu ai cum sa combini lurex cu satin", a spus Maurice.

Singura care i-a apreciat indrazneala Andreei a fost Raluca Badulescu care a si spus ca datorita concurentei isi va cumpara mai multe malete chiar daca are senzatia ca o strang de gat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: