Maurice Munteanu, extrem de incantat de aparitia unei concurente: "Ai o rochie divina, print-ul este divin, stiai ca o sa iti spun asta! Iti vine fantastic si mi se pare foarte important ca ai reusit sa compui o tinuta feminina!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

Ana-Maria a venit imbracata cu o rochie extrem de feminina, in opinia lui Maurice Munteanu si a felicitat-o pentru alegerea facuta.

"Ai o rochie absolut superba, stiai ca o sa iti spun chestia asta, e divina rochia, print-ul este divin, rochia iti vine fantastica si mi se pare mult mai important ca ai reusit sa compui, sa conturezi o silueta cu o tinuta foarte feminina. Mi se pare mai important decat orice altceva, imi place foarte mult cum porti florile in geanta, imi pace ca ai un baby bag si nu o geanta retro pentru ca cel mai previzibil era sa pui o geanta retro la aceasta tinuta.

Mi-ar fi placut sa ai pantofii din piele lacuita si cu tocul mult mai inalt si in loc de panglica o bentita mai accesorizata."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: