Maurice Munteanu, incredibil de dur cu Stefana: "Am o fata imbracata foarte prost, care sustine ca e pasionata de moda!" Toti juratii au criticat-o pentru ca a venit cu lenjeria intima LA VEDERE

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 14:54

Desi tinuta prezentata joi de Stefana a reprezentat un progres, a ignorat multe detalii, de la tipul fermoarului la finisajul tivului si de la transparenta la forma cerceilor.

"Pentru cineva care pretinde ca are o vaga legatura cu stilul, e groasa rau!", i-a spus Maurice Munteanu, ca un rezumat al pledoariei sale.

Mult mai impaciuitoare a fost Iulia Albu, care a incercat s-o incurajeze. "Este un progres pentru tine. Nu ai facut greseli foarte mari, in afara celor mentionate".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.