Maurice Munteanu: "Ma gandesc la celebra expresie 'Ne intalnim in fund, la taxatoare'" Nici Iulia Albu n-a avut mila de Roxana: "Arati de parca te-ai imbracat de la un magazin second-hand NEMTESC" Tie iti place cum arata?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

Dupa ce marti a prezentat o tinuta impecabila si a fost laudata de jurati, astazi Roxana a provocat o adevarata avalansa de critici.

"Nu inteleg rolul 'tastii' pe care ai atarnat-o de gat. Cumva, ma gandesc la celebra expresie 'Ne intalnim in fund, la taxatoare'", a glumit Maurice, inspirat de gentile taxatoarelor de pe autobuze, din urma cu multe zeci de ani.

Si Raluca Badulescu a fost pusa pe glume, amintindu-i Roxanei ca, adesea, in calatorii, turistii primesc pelerine de ploaie de unica folosinta care seamana foarte mult cu tinuta ei. "Era de fas, o treaba asa, cu o gluga, care se punea in cap si venea semi-asemanator la maneci. N-am avut accesoriu porc. Eram eu mai grasa, se compensa, oarecum", a glumit Raluca.

Iulia Albu a fost si mai dura: "Arati de parca te-ai fi imbracat de la un magazin de second hand din acela nemtesc.

Stii ca nemtii nu sunt tocmai cel mai bine imbracati oameni!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata cum a reactionat Roxana:

 

Taguri: