Maurice Munteanu: "Mi-a placut mult cum te-ai miscat, ma amuza tinuta ta, ma face sa spun "Chapeau"! Isabela, o adevarata revelatie in Gala "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:32

Isabela a avut o atitudine de milioane in Gala "Bravo, ai stil!" si in consecinta a fost extrem de apreciata.

Maurice Munteanu a fost primul care a laudat-o pe Isabela si i-a spus ca atitudinea, miscarile scenice si tinuta completate de coafura i-au adus numai aprecieri.  Cu un look specific anilor '70, extrem de colorata si vivace, Isabela a cucerit-o si pe Raluca Badulescu: "Faci ce faci si in gala esti o revelatie. Cred ca ai o strategie. Nu stiu care este treaba, mi-a placut mai mult de cat orice ca ai avut o atitudine asa pozitiva, felul in care paseai, statura.

Ai fost dementiala! E mai mult decat o tinuta. La Isabela e mai mult. Este si o atitudine, o stare de spirit."

"Exista un context si ti-ai dat silinta mai mult decat celelalalte concurente. Cerceii nu sunt potriviti. Pantalonii sunt prea mulati. Insa imi plac pantofii pentru aceasta tinuta. As fi vazut o centura statement, incarcata, cu pietre. Pana la urma, conteaza ca ti-ai dat silinta", a spus si Iulia Albu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: